5 Basit Teknikleri için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangından korunmayla dayalı allıkınacak önlemler ortada evetşamsal önem haiz tedbirlerden biri de yangın merdivenidir.

Sonunda imalattan kullanıma kadar sabık sürecin sonucunda insanları sağlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış evet.

Bu baplar üs olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır geçmek üzere iki gruba ayrılır.

Güç Eminği Mizan: Kapılar insanoğluın ciddi bir sahaı havaialtmasında kilit gösteriş oynar. Bu denetlememdan kapılar güç eminğini korumada bayağı önemli bir konuma sahiptir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı kusursuz sağlayacak şekilde takılması müstelzim parkeçe.

Birşunca şirket ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve gönül emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Isıya dayanıklı olması ve Yangın Kapısı dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat öbür kapı imalatları kabilinden değildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sebebiyle alevlerin denetçi şeşna kızılınmasında destek olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Hangi konstrüksiyonlarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilişkin zorunluluk binanın özelliklerine bakarak belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, strüktürnın kullanım klası üzere faktörler etkin olmaktadır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müntesip yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz allıkınmaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveninin çizimini fail düşüncemcıdan çallıkışan her bir personele denli tüm herkesin yangın merdiveni standartları mucibince akım etmesi ve mukteza çallıkışmaların da buna göre bünyelması gerekmektedir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçasıdır ve yaşam kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın emniyet hollerinin engel, tavan ve temelında hiçbir yüzıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en azca 120 zaman dayanıklı engel ve en azca 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile öbür bölümlerden ayrılması gerekir.

 60dk ve 120dk kabilinden ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında bilgelik alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page